Hozzávalók:
1 vaníliarúd
250 g nyírfacukkor
1. A vaníliarudat felvágjuk, a magokat kikaparjuk és jól összerázzuk a cukorral (robotgépben is lehet) egy kiszemelt üvegcsében, amiben tárolni fogjuk.
2. Beletesszük a rudat is egészben vagy apró darabokra vágva és még egyszer összerázzuk.
Ebből egy evőkanálnyi felér egy csomag vaníliás cukorral. Minden nap érdemes egyszer megrázni, hogy ne tapadjanak össze nagyon a szemcsék. Isteni az illata:)
De örülök, hogy használtad a kis címkét !!! Az igazi vaníliás cukornál nincs is jobb! Olyan illata van, igaz?
VálaszTörlésJajj szuperek a címkék, alig várom, hogy a többit is felhasználjam:) Igen isteni ez a vaníliás cukor, mostantól csak ezt használom az biztos és minden nap kötelező a beleszippantás:)
VálaszTörlésKérlek látogass el menukonyha.blogspot.com oldalamra, egy kis "ajándék" vár...
VálaszTörlésHeti Menük