2012. március 13.

Lepény két ízben 2.

Mint már az előző bejegyzésben említettem, a levelestészta felhasználási lehetősége millióféleképpen lehetséges, elég gyakori vendég nálunk:) Íme egy másik ízesítéssel, éppen ami otthon volt...
Bresaola-pestós lepény:
Hozzávalók 2 személyre:
400 g Tante Fanny leveles tészta
50 g paradicsomos pesto
2 ek tejföl
1 tk szárított bazsalikom
6 szelet bresaola
50 g reszelt sajt (nekem gruyére)
tetejére bazsalikom

1. A sütőt előmelegítjük 180 fokra.
2. A leveles tésztát hűtőből kivéve állni hagyjuk (ha fagyasztott, ha nem), hogy szobahőmérsékletűre melegedjen. 
3. A pestót összekeverjük a tejföllel és a szárított bazsalikommal.
4. A kulimászt rákenjük a lepényre, rá a bresaolát, tetejére pedig reszelt sajtot szórunk.
5. 20 percig sütjük.

Tálaláskor bazsalikomot szórtam a tetejére, mert abból sosem elég:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hiba történt a modul működésében