2012. március 18.

Kandírozott rózsaszirmos mediant

Most csak a gyors mediant receptet osztom meg Veletek, ahogy ígértem:) Most is nagy sütögetésben vagyok, hiszen holnap megyek macaron sütős blogger találkozóra:) Most először élőben találkozom Veletek, izgatottan várom:) Ki lesz ott közületek?:) Addig is a mediant...
Hozzávalók:
100 g fehér csokoládé
1/2 dl tej
3 db apróra vágott kandírozott rózsaszirom (Culinaris)

1. A fehér csokoládét vízgőz felett megolvasztjuk sűrű keverések közepette, és közben hozzá adagoljuk a tejet.
2. Ha már egyneművé és folyóssá váltak, levesszük a tűzről.
3. Sütőpapírra egy teáskanál segítségével köröket formázunk a csokiból (teáskanál hátuljával körkörös mozdulatokkal) és még mielőtt megszáradna rászórjuk tetszés szerint a rózsaszirmainkat:)
4. Hűtőbe vele. Felhasználáskor vegyük csak ki. 

Magában is isteni étek, de sütemények mellé is ajánlom:)


2 megjegyzés:

  1. Ez nagyon jópofa, de a macaroontalálkozó miatt nagyon irigy vagyok ám :)

    VálaszTörlés
  2. JAjj Szofikám nagyon jó volt:) Majd mesélek!Macaron mérgezés van:)Hiányoztál onnan:)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hiba történt a modul működésében