Az igazi lángos 1957 óta:) - In memoriam Lehel piac

2012. június 22.

Gondolom, senkinek sem kell bemutatnom a lángost. Én még nem ismertem senkit, aki ne szeretné. Most igazi családi "hagyomány" titkot osztok meg Veletek:) Még nem tudhatjátok, de én egy "pék" családból származom (hiába, ez nem látszik azon, hogy az én élesztőim sosem futnak fel:)). Nagyszüleimnek pékségeik voltak, de bizonyos okoknál fogva anno meg kellett tőlük válni (államosítás). Így történhetett meg az, hogy 1957-ben az akkori Lehel téri piacon nagypapámnak egy bodegája lett és így elkezdődhetett a nagy "lángos gyártás":) Apukám és anyukám is a család többi tagjával heti 15.000 darab lángost sütöttek le (most számoltuk ki, rosszabb napokon csak 2 ezer darab ment el:)). Belegondolni is brutális ebbe a mennyiségbe, hát igen, akkor pörgött a lángos biznisz:) Én is sokat tengtem-lengtem gyerekkoromban ott, biztos ezért is szeretem nagyon a piaci forgatagot, bár akkor még a lángos készítés rejtelmei nem nagyon mozgatták meg a fantáziámat, inkább csak falatoztam:) Habár szüleim már nem sütik a bodegában az isteni lángosokat, otthon nagyon gyakran készítenek nekünk, természetesen az IGAZI RECEPT szerint, amit nagypapám készített a családban először 55 évvel ezelőtt. Akárhányszor újra készül otthon, mindig újra gyereknek érzem magam:)! Nagyon köszönöm ezt a sok-sok finom lángost:) És akkor a recept, amit a tegnapi napon végre elsajátítottam (lehet, hogy máshol is rábukkantok már erre az összetételre, az igazat megvallva sosem kerestem, hisz nekem ez az etalon:)
Mi otthon mindig kisebb ducikat készítünk, mert nekem az a kedvencem:)
Hozzávalók 11 db mini lángoshoz: (kb 13-15 cm átmérőjűhöz):
3 dl langyos kézmeleg víz
2 tk cukor
20 g friss élesztő
1 ek só
1/2 kg liszt (mi most tönköly fehéret használtunk otthon)
1 dl olaj
sütéshez bő tűzforró olaj

1. Egy tálba öntjük a langyos vizet, majd belekeverjük a cukrot, majd az élesztőt is belemorzsoljuk.
2. Hagyjuk felolvadni benne az élesztőt.
3. Ha felolvadt az élesztő hozzáadjuk a sót. Ez azért kell, hogy a tészta ne szaladjon úgy fel.
4. Hozzáadjuk a lisztet és laza tésztát keverünk ki belőle, amit 20 percre letakarunk és kelni hagyunk.
5. 20 perc után a tésztánkat körbe locsoljuk olajjal és a tészta alá toljuk, így könnyen tudjuk a tésztánkat  felfele tolni. Erre azért van szükség, hogy kinyomjuk a tésztábol a sok levegőt, ezáltal könnyebb lesz a tésztánk és nem fog úgy ragadni.
6. Újra letakarjuk és egy 5 percre megint kelni hagyjuk.
7. Utána tetszőleges méretű gömbőcöket tépünk le a tésztából és egy olajozott tálcára tesszük őket és 5-10 percig állni hagyjuk.
8. Nagyon fontos a sütésnél, hogy tényleg TŰZ forró bő olajban süssük. Általában az első darab mindig selejt (mint a palacsintánál:)), hisz ő a tesztalany.
9. A gömbőcöket az olajos ujjbegyeinkkel kell kinyújtani, lehetőleg kör alakúra, úgy hogy ne szakadjon el és a forró olajba helyezni.
10. Hipp-hopp megdagad a lángosunk, ha a megfelelő forróságú olajba ér. Ha nem elég forró az olaj, akkor lapos marad.
11. 2 perc alatt aranybarnára sütjük mindkét oldalát, majd lecsepegtetjük.
A második kelés után  a tésztánk
Gömböcök
Formázás
Sül a mini lángos:)
Millió ízzel lehet variálni, nekem mégis a kedvencem a fokhagymás-sajtos-tejfölös. Ugye emlékeztek a fokhagymás-olajos cuccra, amit rákenhettek a bodegáknál a friss, meleg puha lángosra?

Fokhagymás olaj:
Hozzávalók:
5 gerezd fokhagyma
1 dl olaj

1 dl langyos víz

1. A fokhagymákat fokhagyma nyomóval össze zúzzuk, majd összekeverjük az olajjal, a sóval és a vízzel.
2. Hűtőben állni hagyjuk egy fél órát, hogy összeérjenek az ízek.

Aki szereti a lángost, annak kötelező elkészíteni, hisz nem nagy ördöngősség. Aki előbb szeretné megkóstolni, az megteheti a Lehel csarnokban, hisz még családunk egy része nap mint nap ott eteti a népet a tökéletes lángossal:) Köszönöm apukámnak a receptet:)

75 megjegyzés:

mozzarelli 2012. június 22. 12:20  

Jesszusom!!! Köszi!!! Ennek most nagyon örülök!Igazi lángosos csaj vagyok!! A LÁNGOST egyszerűen megunni nem lehet!! De manapság, sajnos ritkán lelek rá finom lángosokra! Általában a Pesterzsébeti piacon (most hirtelen nem jut eszembe a piac neve) szoktam egy kis bodegában lángosozni, ott egészen finom lángost sütnek, és nekem is a sajtos-tejfölös a kedvencem. Ott még csurgatnak rá olajos fokis löttyöt...:))
Nyári szezonban a Balatonon hajkurászom az igazi lángosokat, de nem mindig járok sikerrel..:((
Ezek a lángosok viszont szuperül néznek ki, megvan hozzá a kellő 'műhelytitok' simán megennék most egyet! :D

Böbe 2012. június 22. 12:20  

Nagyon guszta lett! Imádjuk mi is nagyon,igy is úgy is.:))

Erika 2012. június 22. 13:05  

De jó, köszönjük hogy megosztottad velünk ezt a titkos családi receptet. Örömmel olvastam a történetét is!:) Imádom a lángost, nekem is a sajtos-tejfölös a kedvencem. Régebben az újpesti piacon ettünk finomat, igazi tollecsettel kenték rá a fokhagymás löttyöt:) Jaj de megkívántam...

kamrapolc 2012. június 22. 13:30  

Köszönet az egész családnak! :)))

Nyammm 2012. június 22. 15:38  

Mozzarelli, örülök, hogy te is lángosos csaj vagy:) Imádom:)

Köszönöm, Böbe:)

Köszönöm Erika, jó érzés megosztani így Veletek ilyen titkokat:)

Köszi kamrapolc:)

Chef Viki 2012. június 22. 18:42  

Jaj de drága vagy, hogy elárultad a titkot! Köszi neked is, apukádnak is :-)

Imádjuk mi a jó lángost! És pont így szeretem én is, ilyen ducin, ne legyen ropogós, papírvékony közepe, és sok tejföllel, sok sajttal, egye fene, sok fokhagymával :-)))

chriesi 2012. június 22. 18:46  

Ezt aztán ki nem hagyom!!! Mmmmmmmmmmm.....!!!

Vikvi 2012. június 22. 22:55  

Isteni lehet, imádjuk a lángost. Nálunk Anyósom a fő lángos sütő :)

Lilla 2012. június 24. 16:34  

Hmm igazán guszta lett, még sosem készítettem, de ki fogom próbálni.

Szofi 2012. június 25. 14:19  

Na vééééégre már!:))))A lángos tökéletes, a sztori pedig nagyon szívet melengető:)

Nyammm 2012. június 25. 14:58  

:) Köszönöm lányok:)

Flóra 2012. június 26. 10:28  

Köszi a lángos receptet! Gyönyörű lett, és a sztori is érdekes.:))

Bence/Emoke 2012. július 14. 16:58  

Nálunk is elkészült! Iszonyat finom!! Ajánlom mindenkinek! És szüleidnek ezer köszönet!!! :)

Katucikonyha, 2012. július 23. 16:33  

Ééééés, jelentem, nálunk is elkészült vasárnap reggel, fokhagymás tejföllel és sajttal, egy óra volt az egész és pikk-pakk elfogyott! Király, egy élmény volt! Köszönjük!

Nyammm 2012. július 24. 9:36  

Jajj de örülök Katuci! Küldj róla fotót ha van:) Holnap küldöm a SAD-ra a jelöltemet:)

Doctor Pepper 2012. július 26. 10:01  

köszi szépen, príma lett. csókoltatjuk a családodat.:) http://www.csakapuffin.hu/2012/07/langos-olyan-mint-strandon.html

Nyammm 2012. július 26. 10:20  

Nagyon örülök, köszönöm, átadom nekik:)

duende 2012. július 30. 11:31  

Épp most dagasztottam be, köszi szépen a receptet. Kíváncsi vagyok, milyen, mert eddig én a kefíres lángost sütöttem, az is nagyon finom.
(Csak egy észrevétel: nekem nem volt elég a 3 dl víz a tésztához. Kőkemény tésztát kaptam, annyira, hogy a liszt egy része szárazon is maradt, nem volt elég még a kemény tészta összeállásához sem a 3 dl víz. Körülbelül 1 dl vizet még bele kellett dolgoznom, hogy lágy, ragacsos legyen a tészta, olyan, amilyennek leírtad és ami a képen is látszik. Már többször jártam így egyébként kenyér-receptekkel, (Limarásakkal is) és az a gyanúm, hogy a Tüskeszentpéteri liszt sokkal több folyadékot vesz fel, mint a többi.)

Nyammm 2012. július 30. 11:50  

De örülök duende:) Kiváncsi vagyok, neked is ízleni fog -e. Én még sosem próbáltam a kefírest, mindjárt megkeresem nálad és én is kipróbálom azt a fajtát. Nekem elég szokott lenni ez a vízmennyiség, kipróbálom majd a te fajta liszteddel is, amint hozzájutok:)

duende 2012. július 30. 17:33  

Isteni volt a lángos, köszi mégegyszer! :) Tényleg olyan, mint gyerekkoromban a strandon. Azt tudni kell, hogy itt Egerszegen nagymamik sütötték a strandon a lángost, és annyira finom volt, hogy a városban mindenki a strandra járt lángosért. A bodega amiben sütötték, nyitva volt az utca felől is. Annyira ment, hogy mindig 3-4-en sütötték egyszerre. És valami isteni volt.
Na ez pont olyan. :)

Mézesélet 2012. július 30. 20:34  

Én is elkészítettem. A megadott recept úgy ahogy van tökéletes, semmit se változtattam rajta. Köszönjük a családi receptet kedves Nyammm!
http://mezeselet.blogspot.hu/2012/07/a-langos.html

Bence/Emoke 2012. július 30. 20:37  

Én is megírtam a posztot, köszönjük. Nem hiszem, hogy más recepttel fogok próbálkozni. ;)
http://balhetterem.blogspot.hu/2012/07/a-langos.html

Nyammm 2012. július 30. 22:28  

Duende ez a legnagyobb dícséret:) Köszönöm:)

De örülök Mézi:) Jó falatozást Nektek:)

Köszi Emőke, nagyon örülök:)

Mindenkinek lángost:D

an-ka 2012. augusztus 3. 13:03  

Meg szeretném köszönni ezt a jó kis receptet!!Tökéletes :) Kint lett sütve tárcsán, pillanatok alatt elkészült a dupla adag is és utána ugyan olyan gyorsan el is tüntettük a hasunkba :)
Örülök hogy rátaláltam az oldaladra nagyon szép igényes
köszi

Nyammm 2012. augusztus 3. 13:28  

Kedves an-ka! Én köszönöm a visszajelzésedet, az ilyenekért látom érdemesnek megosztani az elkészített finomságaim:) Köszönöm a szép szavakat! Ha esetleg készítettél róla fotót, küld csak el nekem és felkerülhetsz TE is a TI is nyammmogtokba:) További jó sütést-főzést kívánok virtuálisan együtt:)

Névtelen,  2012. augusztus 4. 5:20  

Köszönöm. Azért elmondom, agy a XI ker. Bertalan Lajos utcában van a Borpatika. Ott is isteni lágost tudnak ám sütni. A konyhájuk egyébként is kitűnő. A bor is jó minóségű. az árak is elfogadhatóak.

kismazsi 2012. augusztus 5. 12:07  

Kedves Nyamm!
A lángos a család egyik kedvence, s van is egy jól bevált kefiresem!De mivel rábukkantam az általad közzétett receptre, gondoltam ezt mindenképp ki kell próbálnom!! Hát gratulálok!! A család megint elégedett volt, befaltak mindent, még a szomszéd is csak hajlongott a kóstolóért! 1-2 db maradt estére, azzal csak egyetlen egy gondom volt, nagyon ropogósra szikkadt! Nem tudom te ezt tapasztaltad-e, vagy van-e erre valami ötlet!!??Egyébként ízre hozta a piaci igazi lángos ízt!!Köszönet, hogy megosztottad a receptet!!!! Képem is van!(ha gondolod elküldöm!)

Nyammm 2012. augusztus 6. 11:57  

Köszönöm kedves Névtelen:) Ki fogom próbálni:)

Kedves kismazsi!

Nagyon köszönöm a dícsérő szavakat átadom édesapukámnak:) Ha egyáltalán marad lángos nálunk én mindig folpackba, vagy dobozba zárva tárolom és úgy még másnap is puha nekem, természetesen a lángos frissen a legjobb. Te hogy tároltad? Nagyon örülnék, ha elküldenéd nekem róla a fotódat és a kefíres receptjét is:)Szép napot, sok lángost:)

Névtelen,  2012. augusztus 9. 11:10  

Szia Nyammm!

Bocsánat az értetlenkedésemért, de ezek szerint az 1 dl olajat nem kell beledolgozni a liszttel együtt a tésztába, hanem azzal az 1 dl mennyiségű olajjal kell a 20 perc kelesztés után körbelocsolni a tésztát?
Köszönöm a válaszod előre is!
Üdv: Lindus

Nyammm 2012. augusztus 9. 15:57  

Kedves Lindus!

Bátran kérdezz, ha valami nem érthető:)
Igen-igen az első kelés után kell körbe locsolni olajjal és a tészta alá tolni (átmozgatni). Remélem ízleni fog, küldj majd róla nekem fotót :)(nyammm.nyammm@gmail.com) Üdv, Zsófi

Babette 2012. szeptember 22. 16:25  

Kipróbálva, megsütve....isteni finom! Köszi a receptet:)

Kriszta 2012. szeptember 26. 20:43  

Ez szuper!Hálás Köszönet!!!MA készítettem el,fent is van a blogomon: www.krisztakonyhja.blogspot.hu
Kriszta konyhája-Sütni,főzni bárki tud!

Nyammm 2012. szeptember 27. 16:21  

NAgyon örülök Kriszta, hogy elkészítetted:) Örülök, hogy ízlik Nektek:)

NEDUDDGI 2013. január 28. 17:14  

Csak nem a Ruzicska féle bódéról mesélsz? Mert ott nőttünk fel a piac mögötti játszó téren, és mindig hozzájuk mentünk ha már kopogott a szemünk az éhségtől, és mindig kaptunk mi gyerekek 1-1 lángost, hogy ne legyünk olyan éhesek. Felnőtt fejjel kerestem is a "régi lángost" de eltűnt az új épülettel együtt. Mindenképpen megcsinálom ezt a receptet, és referálok, mert a mai napig a számban érzem az ízét, és minden lángosban azt kerestem, de eddig nem leltem meg.
Köszönöm és
Maradok 10-telettel NEDUDDGI

Emi 2013. február 10. 18:34  

Végre én is megsütöttem :) Egy olyan vendégtől aki előzőleg mondta el, hogy ő csak azt az ételt szereti amit az édesanyja, anyósa vagy a felesége főz, azt az elismerést kaptam, hogy az édesanyja lángosa nem ilyen jó:)) Szóval szerintem siker! És természetesen felkerült a megismételendők listájára. Köszönet érte!

Névtelen,  2013. március 30. 0:11  

Ez is 42 éves családi recept, próbáljátok ki! 1kg liszt, 15 dkg fôtt, áttört burgonya, 5 dkg élesztô, 1 dl olaj, 6-6,5 dl langyos víz, 4 tk. só., kis cukor. A sütés, kelesztés ugyanaz. :)

Névtelen,  2013. április 9. 18:34  

ma probálom előzőr ki ha jo lesz akkor majd még jövök és írom a véleményemet de egyébként nagyon szeretem

NYAMMM 2013. április 10. 9:39  

Emi nagyon örülök:)

Kiváncsian várom a véleményedet:)

Névtelen,  2013. április 13. 11:34  

Köszi a receptet, szuper!

andrás szántó 2013. május 4. 15:02  

nagyon finom ez a lángos gyermekeimnek tovább adom ezt a receptet mert nagyon finom volt :) ;)

Holb Erika 2013. május 9. 11:49  

Kedves Nyammm! Egy éve kerestem a tökéletes lángos receptjét, magam is kísérleteztem vele, aztán a múlt héten rábukkantam erre a receptre, és kedves kis történetre.
Ma délelőtt aztán hozzá is fogtam, megsütöttem a fiaimnak, és ahogyan azt előttem is írták már, úgy tökéletes, ahogy van.:)
Nagyon szépen köszönöm a receptet, ezután ezt fogom sütni ha piacos lángosra vágyunk. Szóval gyakran.:)

Névtelen,  2013. május 21. 12:55  

KÖSZÖNJÜK SZEPEN A FINOM LANGOS RECEPTET:

Névtelen,  2013. május 24. 4:57  

Többször sütöttem lángost, sütödében enni ritkán szoktam, valahogy nem jön össze a nosztalgia íz, és elmegy tőle a kedvem. Ezeket az apró pacsnikat szeretem én is. Eddig joghurtosat vagy burgonyásat készítettem, mert így tárolható hűtőben. A tiéd kelesztés után meddig tárolható, ha nem nagyobb mennyiséget készítek elő (bulira, h. aztán elkápráztassam a vendégsereget)? A recepted alapján kb. két kiló lisztben kell gondolkodnom 40-50 db-ban. Előre is köszönöm válaszod, Ági

NYAMMM 2013. május 24. 11:58  

Kedves Ági!

Szuper hír, hogy ezzel a recepttel fogsz kápráztatni, majd szólj, hogy hogy sikerült:) A tárolást illetően maximum fél napig tárolható, azt is hűtőben és úgy, hogy jól legyen kinyomkodva belőle a levegő! De az a biztos, ha egyből sülnek a lángosok:) Jó étvágyat hozzá, drukkolok:) Szép napot! Zsófi(nyammm)

NYAMMM 2013. május 24. 11:58  

Nagon örülök, hogy ízlett kedves Névtelen!:)

NYAMMM 2013. május 24. 11:59  

Kedves Holb Erika!

Nagyon örülök, hogy így ízlett Nektek:) Sok-sok lángost még:)

NYAMMM 2013. május 24. 12:01  

Kedves Szántó András!

Nagyon örülök, hogy elnyerte a tetszéseteket:)!

Szép napot,

Nyammm

Enikő Luka 2013. június 1. 22:31  

Mivel nem tudtam a receptet, eddig kézzel dagasztottam és gyúródeszkán nyújtottam, de emiatt "száraz" maradt a tészta.
Most kézzel hozzá sem értem, fakanált használtam. Szó szerint kavartam a tésztát. 500 g liszthez valamivel több mint 4 dl tej kellett. Ízre, formára olyan lett a strandi lángos. Nagyon szuper, és hozzá a hideg sör ...... hmmmm....
Köszönöm a receptet.
Nagyvárad.

Névtelen,  2013. június 15. 10:10  

Most állítottam össze a tésztát!Remélem ízleni fog a családnak.Köszi a "titkot".
Kati

Andrea Szabó 2013. június 23. 14:29  

Köszi a receptet,isteni lett,el is fogyott az egész 10 perc alatt! :)
Andrea

Nóra Éva Czékus 2013. június 25. 10:41  

Most csinálom a fincsi lángost először... Bableves lesz az előétel... :)

NYAMMM 2013. június 25. 11:21  

Örülök kedves Erika, hogy ízlett:)

Kedves Kati, remélem jól sikerült:)

DE örülök Andrea! Sok-sok lángost még:)

Kedves Nóra, szuper párosítás, várom az eredményt:)

NYAMMM 2013. június 25. 11:29  

Köszönöm nagyon Nektek a sok pozitív visszajelzést, átadom a családnak is:) Ami jó az jó:) Ha gondoljátok küldjetek az elkészült darabokról fotókat a nyammm.nyammm@gmail.com-ra!

Noémi Galuska 2013. június 26. 20:47  

Sziasztok!!!!!Én németországban dolgozok szakácsként és kérték tőlem,hogy csináljak nekik magyar létemre lángost!Azt hiszik,mindenki tud igazi lángost.Egy receptet megcsináltam,nem volt jó....egy másikat is .....az sem volt jó!DE EZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ! isteni! tényleg olyan mint a piaci,vagy strandos..... isteni finom és egyszerűen megy hipp hopp. Nagyon nagyon jó recept!:) köszönöm szépen :)

NYAMMM 2013. június 27. 9:45  

Kedves Noémi! Szuper ilyeneket hallani:) Sok-sok lángost még:)

Névtelen,  2013. július 15. 12:10  

Sziasztok fuuu ez nagyon finom lett,megettem jo nagy meretuen vagy 10 darabot,:-) hahahahaaaaa

egy lány,  2013. július 15. 12:14  

De enn jo cukrossan szeretem:-) :-) :-) kac kac.... jaaaj,kik vaytok ti heee, tiszta szégyen egy langost nem tudtok megcsinalni, csak receptel, jááá durva...

Csongi 2013. július 21. 10:08  

Szia! Már másodszor készítem (és még biztos sokszor fogom), nagyon jó recept. Köszönöm!

egy lány: mi recept alapján készítjük a lángost, sőt, minden süteményt, kelt tésztát az alapján készítek, és mindig pontosan kimérem a hozzávalókat. Te viszont ülj vissza az iskolapadba és tanulj meg helyesen írni, utána kritizálj!!!

Névtelen,  2013. július 25. 10:29  

Kedves Nyammmmm!
A tönköly fehér liszt mennyire fontos, vagy jó fimom lisztből is ?

NYAMMM 2013. július 25. 10:35  

Teljesen megfelelő finomlisztből is:) Jó lángosozást, majd írd meg, hogyan sikerült:)

Meow 2013. július 25. 20:59  

Szia, volt egy receptem, de nem találtam, aztán elkezdtem keresgélni és végül ide jutottam. Örülök neki, mert nagyon jó lett és sikere volt. :) Még a 3 éves, aki eddig sose ette meg, jól bezabált belőle. Köszönöm ;)

Névtelen,  2013. július 26. 16:11  

Szia,azt kérdezném,hogy jó-e ha este elkészítem a tésztát,jól lezárva beteszem a hűtőbe és reggel sütöm? Köszi

Névtelen,  2013. november 3. 3:03  

Én is köszi a receptet nagyon régóta keresem az igazi lángos receptjét örök hálám

Névtelen,  2013. november 5. 16:21  

nagyon jo lett.tuti recept,mindenkinek ajanlom.

Távcsöves,  2013. november 18. 20:04  

Kedves Nyamm Friss élesztőt írsz . Lehet e a tartós ill abból a por alakúval is csinálni? Kollégáknak az útszélén jólesne 7 végeken egy kis igazi lángos.A friss élesztő eltartása nehézkes 1 kamionban.

Betty B. 2013. november 20. 15:49  

Szia Nyammm!
Fantasztikus, nagyon finom, mint a piacon a langososnal, egyszerü megcsinalni, egyszerüen szuper!!! Köszönöm en is, hogy megosztottad!
Üdv. Betty

Éva Nagy 2013. november 21. 11:44  

Szia! Isteni finom és szuper lett a lángos! Köszi szépen!!!!

Böbe.,  2013. november 21. 18:18  

Kedves Nyammm! Köszönöm a finom lángos receptet.üdv:Böbe......

Anikó és Ádám,  2013. december 29. 11:51  

Kedves Nyammm!

Fiatal pár (5éve) vagyunk (20-23), először párom próbálta ki a lángosod receptjét, hát odáig volt érte!!! Mára már én is elkészítettem, igazi remekmű lett az igazi tökéletes recepttel :) még anyukám is irigyli, ő egy kefíres recepttel szokta megcsinálni, de bevallom, az nem az az igazi "piaci" lángos volt. Így most már "kénytelen vagyok" én megcsinálni itthon. Fiatalként igyekszünk majd tovább adni a többiek számára is a receptet, sajnos a mai fiatalok kevese süt-főz eredeti receptek alapján, de minden bizonnyal azon leszünk, hogy ez az Igazi lángos recept ne halljon ki és tovább éljen! :-) Nagyon szépen köszönjük!!!!

NYAMMM 2014. január 24. 12:49  

Kedves Anikó és Ádám!

Köszönöm a szép szavakat, nagyon jól esnek:) Remélem jó sok lángost fogtok még sütni és tovább viszitek a receptet:)

NYAMMM 2014. január 24. 12:50  

Köszönöm a kedves kommenteket, nagyon örülök, hogy így elnyeri ennyiőtök tetszését:) Sok-sok lángost még:)

Horváth Ottóné 2014. február 6. 20:36  

Ez a legjobb lángos recept,amivel eddig találkoztam.Nekem kicsivel több vízre szükség,de nagyon finom lett. Köszönöm a receptet.

Bernadett Kovács 2014. március 1. 12:42  

CSAJOK !!!
hogy lehet hogy nekem egy kemény gyurott tésztára emlékeztető tészta let belle ,ugy csináltam ahogyan kell fél kiló liszt 3 deci víz , stb stb :(

Aniko Forro Zimmermann 2014. március 1. 15:11  

En most csinaltam meg. Nagyon sok fele langost ettem mar, de ez egyszeruen tokleletes lett. Meg soha eletemben nem ettem ilyen finom langost. Ezer koszonet a receptert.... :) :) ;)

Renáta Kőhegyi 2014. március 26. 8:48  

Szia! Epp most kelesztem es kozben olvastam az irasod...hat bekonnyeztem. Tuti finom lesz...alig varom, hogy kisussem;) nagyon koszonom

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share It

ADATVÉDELEM

Receptjeim, fotóim, egyéb írásaim kizárólag az írásos beleegyezésem után közölhetőek más oldalakon vagy nyomtatásban. Ez alól kivételnek minősülnek azok az esetek, ahol nem közlik az egész írást, hanem csak annak első pár sorát és a folytatásért a blogomra kattint az olvasó.

Share It

STATISZTIKA

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP