2012. március 13.

Hunting 2.

Ahogy ígértem, megmutatom a szerzeményeket, amikkel közvetve szolgálom a blog életét:) Ötletgyűjtés szempontjából mindenkinek ajánlom a külföldi újságokat, én is most kaparintottam meg őket először, úgyhogy minden tuti receptet meg fogok csinálni belőlük, csak hogy megismerhessétek. Utólag realizálódott bennem, hogy 4:1 arányban desszertek nyertek ismét a lapok terén is:) 
Újságok: Chocolate Collection, BBC Baking, Cupcake Heaven, Olive -az összes brutális. Szereztem még isteni curd-okat egy piacon: banános, málnás, passion fruit...hihetetlen ízélmények, kötelező itthon reprodukálnom, hogy ti is kóstolhassátok:) Találtam mini marshmallow-okat, és mini répácskákat díszítéshez. Na és persze a számomra "must have" innocent smoothie-k, mandulavaj és a reggeli szeletem:) Ha ismerősötök vagy ti külföldön jártok mindenképp hozassatok magatoknak angol nyelvű újságokat, nem fogjátok bírni letenni:)

7 megjegyzés:

  1. húúúú, ezekért most nagyon irigyellek! :)kíváncsian várom a recepteket!
    Kérlek nézz be hozzám, vár egy kis meglepetés! :)

    VálaszTörlés
  2. Nahát, nahát, még nekem is van itt meglepetés...Eddig csak lemon curd-höz volt szerencsém, azt viszont imádom, azt hiszem, ideje kipróbálni a többit is:) Megsúgod hol vetted?:)

    VálaszTörlés
  3. Jajj Szofi, tényleg azok a curd-ok! Muszáj kipróbálnod! Küldöm mindjárt mint-merre-hogy:)

    VálaszTörlés
  4. merre zsákmányoltad ezeket?:)

    VálaszTörlés
  5. Szemtelenül én is érdeklődöm, hogy hol vásároltad ezeket a klassz lapokat?

    VálaszTörlés
  6. Angliából kerültek hozzám:)Bárcsak minden hónapban jönnének:)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...