Szupergyors túlélő falatok, hipp-hopp össze lehet dobni a kopogó szemű vendégeinknek, úgyhogy én ezt nagyon is szeretem, sajnos még mindig nem enni, de talán majd, ahogy öregszem eljön annak is az ideje:) Tekercselésre fel.
100 g tejföl
1 salotta hagyma
3 tk friss kapor
200 g füstölt lazac
citrom
frissen őrölt bors
só
1. A sajtkrémet összekeverjük a tejföllel.
2. A hagymát finomra vágjuk és hozzá adjuk a tejfölös keverékhez.
3. Sózzuk, borsozzuk, friss kaprot keverünk hozzá.
4. A tortilla lapot egy serpenyőben átforrósítjuk, hogy megpuhuljon és, hogy könnyen fel lehessen tekerni.
5. A lapokat megkenjük a töltelékkel, lazac szeleteket helyezünk rá, majd szorosan feltekerjük.
6. Úgy szeleteljük, hogy talpuk legyen, tehát egy átlós vágással kezdjük, majd merőleges vágással folytatjuk a szeletelést.
7. Friss kaporral megszórva egy tányérra állítgatjuk a falatkáinkat.
Természetesen a lehetőség adott, ki mivel tölti meg a hűtőszekrény tartalmához mérten:)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése