Itt vannak a hűvöskés télőszi napok, úgyhogy beindultak az otthoni borozgatós, csipegetős esték:)! Igazán impozáns hatású kis borkorcsolya, a gorgonzola tökéletes páros a bacon-nel! Szőlővel, gyümölcsökkel és friss barna kenyérrel jöhet is akár már most:)
Hozzávalók 24 golyóhoz:120 g krémsajt
120 g Gorgonzola
1 ek finomra vágott fehérhagyma
1 tk worcester szósz
1 ek frissen facsart citromlé
frissen őrölt bors
bacon
1. A hozzávalókat szép sorjában a bacon kivételével összekeverjük, majd minimum egy órára a hűtőbe tesszük dermedni.
2. A baconokat feldaraboljuk, majd megpirítjuk, hűlni hagyjuk.
3. A sajtos keverékből tetszőleges méretű golyókat formázunk, majd a baconbe forgatjuk.
4. Kétszersülttel, körtével tálalva az igazi!
Kifőztük 2013.november
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése