2013. március 26.

Klasszikus Kedd - Csirkemell párizsias bundában

Gondolom Ti is ismeritek gyermekkorom egyik főszereplőjét ezt a fajta bundában sült husit. Mindig is jobban szerettem, mint a sima rántott fajtát, anyukám is örült, hisz valamivel gyorsabb az elkészítése is, legalábbis eggyel kevesebb a morzsáló faktor a konyhában:)(ugyebár itt nincs prézli). Igen, ez most egy igazi egyszerű, gyors, adu ász itt, erre  a keddre:)
Hozzávalók 2 személyre:
4 szelet csirkemell (kb. egy fél csirkemell)
200 g liszt
3 tojás
olaj a sütéshez

1. A csirkemellfilét szeleteljük, sózzuk.
2. A tojásokat egy csipet sóval verjük fel.
3. A csirkemell szeleteinket forgassuk lisztbe, majd a tojásba és bő olajban süssük aranybarnára.
4. Papírtörlőn csepegtessük le a felesleges olajat.

Rizzsel, burgonyapürével, salátával, zöldségfélékkel, főzelékre feltétként, szendvicsbe, vagy egyszerűen csak úgy magában is mennyei:)

4 megjegyzés:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hiba történt a modul működésében