2014. május 8.

Citromos epergolyó - Kifőztük 2014. májusi szám

Eper-eper hátán a piacon és a gyümölcspultokon végre hála az égnek:). Ha már unjátok magában vagy porcukorral, tortára, turmixba, fagyiban a kis piros csodát, (ami igazából szerintem lehetetlen) akkor és ha még nem akkor is itt vannak a golyók:) Mennyei! Tessék otthon gömbölygetni:)
Hozzávalók 12 db golyóhoz:
60 g Philadelphia krémsajt
fél citrom reszelt héja
50 g porXukor
150 g darált keksz
70 g eperpüré

1. Az epreket kézi mixerrel pürésítjük.
2. A hozzávalókat egyneműre gyúrjuk, majd tetszőleges méretű golyóbisokat formálunk belőlük.
3. Fogyasztásig hűtőben tároljuk!
Kifőztük 2014. május

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hiba történt a modul működésében