2014. április 10.

Serrano sonkás grissini - Kifőztük 2014. április

Ha adu ász vendégváró előételre, csipegetnivalóra vágytok, na ezt kötelező elkészíteni! Baromi egyszerű és gyors az elkészítése, ami a végeredményen abszolút nem látszik, hiszen a sok kis egyszerű hozzávalóból egy komplex ízvilággal találkozhattok, a szemet gyönyörködtető ínycsiklandozó tálalásáról és külcsínjáról nem is beszélve:) A recept ötlete egyik kedves barátomtól van (thx Kaccs), aki mindenkit levett a lábáról ezzel az előétellel az ominózus baráti vacsora-csatánkon:) Itt a napsütés, a tavasz, úgyhogy ilyen könnyű ételekkel tessék otthon kápráztatni a családot esténként:)
Hozzávalók 4 személyre:
12 db grissini
12 szelet serrano sonka
5 dkg zöldfűszeres sajtkrém
10 dkg rukkola

1. A grissini rudakat előkészítjük, majd a serrano sonkákat megkenjük a zöldfűszeres sajtkrémmel. 
2. Mindegyik sonkára egy kis marék rukkolát teszünk, majd a grissinikre egyesével feltekerjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hiba történt a modul működésében