Itt is van a hőség, napsütés ilyenkor igazán könnyű ételekre vágyom. Egy friss pitával, piritóssal igazi, könnyű, nyári étek ez a sajtgolyó:) Köretként, salátába is simán eltudom képzelni, de mi kenyérre kenve is falatoztuk. Vendégseregnek is jó kis mutatós előétel akár, hipergyors és előre elkészíthető! Szóval, irány golyóbisokat gyártani:) Kifőztük júliusi számából több recepttel együtt ingyenesen letölthető:)
Hozzávalók kb. 25 golyóbishoz:
125 g Philadelphia krémsajtHozzávalók kb. 25 golyóbishoz:
150 g feta sajt
1 evőkanál finomra vágott salotta hagyma
1 gerezd fokhagyma reszelve
1 teáskanál citromlé
őrölt feketebors
só
petrezselyem a forgatáshoz
1. A hozzávalókat egyneműre keverjük, majd minimum egy órára hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek.
2. A petrezselymet finomra vágjuk, a sajtos keverékünkből kis golyókat formálunk és meghempergetjük a petrezselyemben.
Piros szemű pita nagyon figyeli, nehogy valaki elcsenje előle a sajtgolyókat :)
VálaszTörlésHahahaha tényleg:D
VálaszTörlés