Újra kedd van (mint minden héten:)) és itt az én mai klasszikusom Nektek. Ahogy olvashattátok pár nappal ezelőtt készült két kacsacomb is a sütőmben, úgyhogy bizony ám ez a zsír nem akármilyen zsír. Nem valami egészséges így vacsorára, de néha lecsúszhat egy-két deszka...keddenként pedig mindenképp:D! Én személy szerint évekkel ezelőtt ettem utoljára zsíros kenyeret, úgyhogy volt mit felidézni az első harapással! Készíthetitek bármilyen zsírból (mangalica is nagyon finom és még egészségesebb is) csak só, lilahagyma és egy kis pirospaprika kell mellé, na meg friss paradicsom. Csak hogy feledésbe ne merüljön:) Jó étvágyat a vacsorához!
Júúj de finom!:)) Én is nagyon rég ettem, talán a nyáron ;-) De igazából ennyi bűnözés belefér. Hát ha még házi kenyér van hozzá!
VálaszTörlésAhogy Erika is írja, jó kis házi kennyérrel, hmmm de jó is!
VálaszTörlésJajjjjjjj anyukááám, én évek óta nem ettem!!!!!!!És a kenyered házi???Mondd hogy nem, mert különben végem!!:D
VálaszTörlésPontosan így kell nekem:-) lefekvés előtt nézegetni. Kívánatos!
VálaszTörlésRégen gyakrabban ettük, mostanában nem nagyon, pedig milyen finom! :) Gyönyörűek a fotók, meg is éheztem! :)
VálaszTörlésHa még érdekel a blogkóstoló, utólag jelentkezett Linyah (konyhalal.blogspot.hu) is, lehetnétek egymás párjai, ha mindkettőtöknek megfelel! :)
VálaszTörlésJAjj sajnos a kenyér nem házi:( De annak tényleg nincs párja!
VálaszTörlésÖrülök, hogy tetszik Nektek, köszönöm:)
JAjj Hankka az szuper lenne! Nagyon szívesen! juhééé
Badacsonyban ettem ilyet utoljára pár éve, pincelátogatás alkalmával!
VálaszTörlésSzeretnék hozzá egy pohárka hűs fehérbort, ha lehet :-)) Nyami :-)