2014. február 7.

Fetás uborka tekercsek - Kifőztük 2014.február

Nagyon szeretek vendégváró falatokat készíteni, na meg hozzá vendégeket várni! Ti hogy vagytok ezzel? Számomra ez az igazi örömteli visszajelzés, amikor nézem kinek, hogy mennek át az ízeim:o) Mostanság viszont inkább én megyek vendégségbe, de ez nem jelent akadályt abban, hogy ne legyen meg így is az örömöm, hisz mindig viszek magammal valami nyammmságot és ugyanúgy lesem a reakciókat, úgyhogy érdemes vendégségbe hívni. hihi:). Ezt a könnyed kis tapast is mostanság vittem magammal és hódított! Hétvégére tekergethetitek Ti is az uborkát:)
Hozzávalók 20 tekercshez:
2 uborka
18 dkg feta sajt
2 ek görög joghurt
2 evőkanál kapribogyó
1 evőkanál friss kapor
2 teáskanál frissen facsart citromlé
1 ek mustár
frissen őrölt fekete bors


1. Hosszában vékonyan felszeleteljük az uborkánkat egy zöldség hámozó segítségével, majd szép sorjában egy papírtörlőkendőre rakosgatjuk őket.
2. A fetát összekeverjük a joghurttal, hozzáadjuk az apróra vágott kapribogyót, kaprot, citromlevet, a mustárt és tetszés szerint fűszerezzük.
3. Kiskanálnyi adagokat helyezünk az uborka szeletekre, szorosan feltekerjük és fogpiszkálóval átszúrva tálaljuk.

Kifőztük 2014.februári szám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hiba történt a modul működésében