2014. július 17.

Sárgadinnye salsa - Kifőztük 2014. július

Nagy nyári hőségben elő a friss, üde, könnyű ízekkel! Kevertetek már gyümölcsöt salátába, zöldségek mellé? Nekem favoritom az alma, kiwi, narancs, eper, de ideje volt a sárgadinnyét is betenni a sorba, így ezt kutyultam ki belőle:) 
Hozzávalók 4 személyre:
1 db sárgadinnye
1 db kígyóuborka
1 db lilahagyma
1 csokor friss petrezselyem
koriander
lime
só 

1. Fogyasztás előtt egy nappal a hozzávalókat egyforma méretűre daraboljuk, majd egy tálban összekeverjük és letakarva hűtőben tároljuk tálalásig. Friss kenyérrel, rostonsültekkel tálaljuk.

2014. július 14.

Mutasd mit ettél ma Te is az instagrammon!

Biztos Ti is tapasztaltátok már, hogy egyes ételekhez, fogásokhoz más-más italok, borok, ízek harmonizálnak, nem véletlenül foglalkoznak ezzel külön szakemberek is....na, de milyen ízű rágó passzol egyes ételekhez?! Az Instagrammon mindenre fény derül, az Orbit segítségével. Mindössze annyit kell tennetek, hogy lefotózzátok az éppen fogyasztandó ételeteket, vagy akár a kedvenc fogásotokat és posztoljátok a Instagrammotokon az #enorbitom hashtag használatával, az Orbit segítségével pedig kiderül, hogy melyikhez melyik rágó dukál, hiszen visszaposztolják a képet az Orbit Hungary Instagram oldalán. A hab a tortán, hogy a résztvevők között egy többfogásos kóstoló vacsorát sorsolnak a Padronba, ahol kipróbálhatjátok, hogy valóban megállja a helyét az elmélet :)! Ti mit ettetek ma?:o) 
#enorbitom
 
 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hiba történt a modul működésében